brand_logo
Statoil app
Til smartphones

Statoil Mobil App

Statoils app hjælper dig når du er på farten. Den gør det nemmere at finde din nærmeste Statoil station, og den holder styr på dine Statoil EXTRA-tilbud. Snart får vores app et splinternyt design med nye funktioner og opdateret indhold. 

Opdateringen gælder i første omgang iOS og Android følger senere på sommeren.

Har du allerede hentet Statoils app? Vær opmærksom på, at de gemte ture i din kørebog forsvinder, hvis du henter opdateringen. Så husk at eksportere alle dine gamle ture, hvis du ønsker at gemme din historik. Dette skal du gøre før du downloader den nye app!

En EXTRA god grund til at hente vores app

Nu er det endnu nemmere og sjovere for dig at være kunde hos Statoil. Vores Statoil Mobilen app er nemlig blevet EXTRA smart. Vi har tilføjet en EXTRA funktion, der betyder, at du - udover rabat på kaffe og bilvask, rutevejledninger og trafikmeldinger - kan holde øje med, hvor meget du har tanket, og hvor tæt du er på din næste kop gratis kaffe eller din næste gratis bilvask.

Download Statoil MoBilen her

  Funktioner Beskrivelse
  Statoil EXTRA Få et nemt overblik over, hvor meget du har tanket og hvor tæt du er på at opnå en gratis bilvask eller en kop kaffe på vores regning og meget mere.
Motorolieguide Hvis du kan din bils mærke og model, kender guiden olien, din bil behøver.
Kørebog Registrerer, lagrer og eksporterer dine kørte kilometer.
Trafikinfo Undgå unødig ventetid og undersøg på enkel vis, hvilke forhindringer, der venter forude.
Rideshare Mindsk dine udgifter som chauffør, spar på dine omkostninger som rejsende og få tilsammen en hyggelig tur.
Stationer Hvor findes den nærmeste station og hvornår lukker den- få kontaktinformation og rutevejledning til den ønskede station
Kampagner & Tilbud Vi sørger løbende for, at du modtager interessante tilbud.

Følg os på Facebook

Få gode råd, tilbud og konkurrencer

Luk

Skift sprog